Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Iraakse nationale team won de Arabian Gulf Cup, nadat ze hun Omaanse tegenhanger met 3-2 hadden verslagen in een wedstrijd die donderdagavond in het Basra International Stadium werd gehouden.

En de doelpunten van de “Leeuwen van Mesopotamië” werden afgewisseld tussen: Ibrahim Baish, Amjad Atwan en Manaf Younis, terwijl de doelpunten van de Omani “Al-Ahmar” werden gescoord door Salah Al-Yahya’i en Omar Al-Maliki.

De wedstrijd volgde een dramatisch scenario, breidde zich uit naar extra reeksen en scoorde 5 doelpunten van beide kanten, maar het einde lachte in het voordeel van het Iraakse team.

Dit is de eerste titel voor de “Lions of Mesopotamia” in 35 jaar, sinds de laatste bekroning van het team in het Gulf Championship in 1988 was.

Het nationale team van Irak werd het tweede nationale team in het aantal gouden medailles dat 4 keer werd gewonnen in de Arabian Gulf Cup, achter het als eerste geplaatste nationale team van Koeweit, dat de titel 10 keer won.

Toen de Iraakse stad Basra klaar was met het hosten van de Gulf 25-wedstrijd, kreeg de hosting lof en lof van enkele waarnemers, te midden van een grote publieke aanwezigheid.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *