Gisteravond in Beverly Hills, Los Angeles, vermomde hij zich terwijl de prijsuitreiking plaatsvond Gouden Bol 2023, dat was de 80ste editie sinds de oprichting, schitterden de acteurs en actrices in een onvergetelijke nacht, onder wie, Anya Taylor-Joydie werd genomineerd voor beste actrice, in haar rol in de film Menu of Menuhorror- en spanningsverhaal geregisseerd door Mark Mylod en geschreven door Seth Reiss en Will Tracy.

De actrice ging plechtig de prijsuitreiking binnen, met een opvallende en verboden kleur, aangezien zijn uitverkorene geel was, de kleur die de acteurs‘ontsnappen” omdat dat ze denken dat het ongeluk brengthoewel Anya besloot om ‘s avonds bijgeloof te trotseren en te schitteren.

Anya Taylor-Joy bij de Golden Globe Awards 2023

Het betreffende ontwerp is van Frans bedrijf Dior, de actrice liep op de rode loper in een tweedelige look in geel en Het werd een van de beste avonden. Outfit: Het is een top met knopen en een strik op de rug, gestyled strapless en ze combineerde de lange rechte rok, tot op de grond, met gouden sieraden van Tiffany & co.en nagels in het zwart.

een taylor-vreugde
Anya Taylor-Joy schitterde in een totale Dior-look

Anya Taylor-Joy is een fan van het Franse huis, waarvan zij de creative director is Maria Grazia ChiuriBovendien werd de actrice onlangs een van de laatste muzen Huis in de kerstcampagne,”barok en eenvoudig”, zo omschrijft de titel het qua stijl.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *