Van de ontmoeting van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu met de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan om de aanpak van het nucleaire programma van Iran te bespreken en de mogelijkheid dat Saoedi-Arabië toetreedt tot de vredesakkoorden met Israël die bekend staan ​​als de “Abraham-akkoorden”, tot de Qatar Football Association die op donderdag verschillende disciplinaire beslissingen. Tegen 3 internationale spelers, zonder de reden prijs te geven… Hier is een dagelijkse samenvatting van CNN in het Arabisch met de koppen van enkele van de meest prominente diverse verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Ze bespraken de toetreding van Saoedi-Arabië tot de “Abraham-overeenkomst”. Netanyahu ontmoet de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu had een ontmoeting met de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan om de aanpak van het nucleaire programma van Iran te bespreken en de mogelijkheid dat Saoedi-Arabië toetreedt tot een vredesovereenkomst met Israël, bekend als het “Abraham Pact”, volgens een verklaring van de Israëlische regering.

Gezamenlijke verklaring over de bijeenkomst van nationale veiligheidsadviseurs in de Verenigde Staten, de Emiraten, Israël en Bahrein. Zij bespraken dit

De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan nam donderdag deel aan een vergadering met zijn tegenhangers uit Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten om voort te bouwen op de Abraham-akkoorden die tijdens het Trump-tijdperk werden ondertekend. Sullivan woonde de bijeenkomst bij vanuit Israël, en zijn tegenhangers uit Bahrein en de VAE waren virtueel bij hem.

Saoedi-Arabië… voorkomt de smokkel van meer dan 18 ton qat en anderhalve ton hasj

De Saoedische grenswacht heeft donderdag aangekondigd dat zijn troepen pogingen hebben verijdeld om meer dan 18 ton van de verdovende hoed en meer dan anderhalve ton van de verdovende hasj te smokkelen, aldus het Saoedische persbureau “SPA”.

Saoedi-Arabië .. Turki Al-Sheikh geeft foto vrij van hem met Messi en Nasser Al-Khulaifi voor “Riyadh Season”

De Argentijnse ster Lionel Messi verscheen met het hoofd van de General Entertainment Authority in Saoedi-Arabië, Turki Al-Sheikh, een paar uur voor aanvang van de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Saoedische sterren van de clubs Al-Hilal en Al-Nasr tegen het Franse Parijs Saint-Germain binnen het “Riyad-seizoen”.

Schorsingen en boetes De voetbalbond van Qatar legde de spelers van “Al Annabi” een boete op.

Donderdag nam de voetbalbond van Qatar een reeks disciplinaire beslissingen tegen 3 internationale spelers, zonder de redenen bekend te maken, kort na het vroegtijdige vertrek van het nationale team van het laatste WK.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *