Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Europees Parlement heeft donderdag een resolutie goedgekeurd waarin de Europese Unie wordt opgeroepen de Revolutionaire Garde van Iran te classificeren als een terroristische groepering, en het Parlement heeft ook de lidstaten van de Europese Unie opgeroepen om de Revolutionaire Garde toe te voegen aan de “EU-terreurlijst.”

Ondertussen waarschuwde de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir Abdollahian donderdag de hoge vertegenwoordiger van de Europese Unie, Josep Borrell, dat de Europese Unie “zichzelf in de voet zal schieten” als de Iraanse Revolutionaire Garde wordt vermeld als een terroristische organisatie, volgens het Iraanse Studenten Persbureau. ISNA, donderdag.

Amir Abdullahian zei tegen Borrell dat de Europese Unie “moet nadenken over de negatieve gevolgen van dit soort emotioneel gedrag voor Europa”, en Abdullahian riep de Europese Unie op om “zich te concentreren op diplomatie, constructieve interactie en rationaliteit”, aldus ISNA.

In het Europees jaarverslag 2022 getiteld “Implementation of the Common Foreign and Security Policy”, dat woensdag werd gepubliceerd, stelt het Europees Parlement dat het “de meedogenloze repressie veroordeelt die door Iran, met inbegrip van de Islamitische Revolutionaire Garde, is ingezet tegen de demonstraties die volgde de moord op de Iraanse Mahse, een meisje van Koerdische afkomst.” Amini na onder dwang te zijn gearresteerd en lastiggevallen door de Iraanse (zedenpolitie).

Het Parlement voegde eraan toe dat het “de Europese Unie en haar lidstaten oproept om de Iraanse Revolutionaire Garde op te nemen in de lijst van de Europese Unie van personen, groepen en entiteiten die betrokken zijn bij terreurdaden, bekend als de (Terroristenlijst van de Europese Unie) in het licht van zijn terroristische activiteiten en repressie tegen demonstranten, en de levering van drones aan Rusland.”

Het Europees Parlement bevestigde dat het zijn steun betuigt aan de vreedzame protestbeweging in heel Iran en dat het geschokt is door het “onevenredige gebruik van geweld door de Iraanse politie en veiligheidstroepen”.

Het parlement veroordeelde ook de executie van vreedzame demonstranten en riep de Iraanse autoriteiten op om alle doodvonnissen die zijn opgelegd als onderdeel van de aanhoudende protesten ongedaan te maken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *