(CNN) – De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei woensdag dat een ontmoeting tussen de directeur van de Russische buitenlandse inlichtingendienst Sergei Naryshkin en CIA-directeur William Burns in november op het hoofdkwartier van de Turkse inlichtingendienst in Ankara “geen vooruitgang boekte, maar nuttig was”. “.

Lavrov zei op een persconferentie over de resultaten van Russische diplomatieke activiteiten in 2022: “Ze weten dat we serieus zullen reageren op serieuze verzoeken: (Amerikaanse president Joe) Biden vroeg (Russische president Vladimir) Poetin om een ​​ontmoeting te houden tussen Naryshkin en Burns, en er werd een bijeenkomst gehouden, die serieus en zeer nuttig was, hoewel er geen vooruitgang werd geboekt.

Hij vervolgde: “We hebben deze dialoog niet stopgezet, we hebben geen van onze samenwerkingsgebieden stopgezet, de Verenigde Staten hebben het stopgezet en we zullen niet achter hen aan gaan en zeggen: laten we weer vrienden zijn.”

Dinsdag zei Naryshkin dat een nieuwe ontmoeting met Burns “mogelijk” was, volgens het Russische staatspersbureau TASS, eraan toevoegend dat de datum van de ontmoeting zou worden bepaald door “overeenkomst” tussen de twee partijen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *