Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Zijne Hoogheid Sjeik Mohamed bin Zayed Al Nahyan, president van de Verenigde Arabische Emiraten, kreeg donderdag een telefoontje van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, waarin ze de betrekkingen tussen de twee landen en manieren om zich te ontwikkelen bespraken volgens het Emirates News Agency, WAM. .

Het bureau voegde eraan toe: “Tijdens de gesprekken bespraken de twee partijen de laatste ontwikkelingen in de Oekraïense crisis en een aantal kwesties van wederzijds belang.”

Tijdens het gesprek benadrukte sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan “het belang van voortdurende communicatie en het bevorderen van de dialoog om politieke oplossingen te vinden voor de Oekraïense crisis, in het licht van de humanitaire en economische gevolgen die het heeft opgelegd aan de hele wereld”, aldus het bureau. .

Sheikh Mohamed bin Zayed benadrukte ook “de humanitaire benadering van de VAE bij het verlenen van hulp aan alle volkeren van de wereld in verschillende omstandigheden, en de steun van de VAE aan alle initiatieven en inspanningen die gericht zijn op het bereiken van een politieke oplossing die een einde maakt aan de crisis en veiligheid bereikt.” , stabiliteit en vrede.”

Het bureau voegde eraan toe: “De president van de VAE betuigde zijn condoleances aan zijn Oekraïense tegenhanger over de dood van Denis Monastyrsky, de minister van Binnenlandse Zaken van Oekraïne, en een aantal functionarissen en burgers, na de crash van de helikopter die hen woensdag vervoerde.

Aan de andere kant sprak de Oekraïense president “zijn dankbaarheid en waardering uit jegens sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan voor de humanitaire steun die de VAE blijft bieden aan het Oekraïense volk en voor zijn actieve rol in de vrede”, aldus WAM.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *