Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Eén persoon is gedood en 60 gewond geraakt bij een stormloop buiten een stadion in Basra, Irak, op donderdag, uren voor de finale van de Arab Gulf Cup op donderdag, volgens het officiële Iraqi News Agency.

Het bureau zei in zijn rapport dat de stormloop plaatsvond in de buurt van het Palm Trunk Stadium in Basra.

Het bureau citeerde een bron die zei dat er “kritieke gevallen onder de gewonden” waren.

Donderdag zal de sportstad in Basra getuige zijn van de wedstrijd van het Iraakse nationale team tegen het Omaanse nationale team in de finale van de Arab Gulf Cup in zijn 25e editie, die op 6 van deze maand begon met deelname van 8 spelers. teams: Irak, Qatar, Saoedi-Arabië, Koeweit, Oman, Bahrein, Emiraten en Jemen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *