Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten van sociale media deelden woensdag beelden van leiders in de Golf, Jordanië en Egypte tijdens een top in de hoofdstad van de VAE, Abu Dhabi.

Activisten reageerden op het beeld van de leidersbijeenkomst, waar de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, of wie dan ook het koninkrijk vertegenwoordigt, evenals de Koeweitse emir of zijn vertegenwoordiger, niet op deze top verschenen, wat aanleiding gaf tot speculaties en vragen.

CNN Arabic heeft contact opgenomen met de Saoedische autoriteiten voor commentaar op de gestelde vragen, die op het moment van schrijven van dit rapport nog niet zijn beantwoord.

Het is belangrijk op te merken dat Anwar Gargash, diplomatiek adviseur van de president van de Emiraten Mohammed bin Zayed, zei dat de leiders van de Golfstaten, Egypte en Jordanië elkaar woensdag in Abu Dhabi zullen ontmoeten, in een verklaring aan CNN op woensdagochtend, waarin hij uitlegde dat de bijeenkomst “is een voortzetting van vele soortgelijke bijeenkomsten van Arabische leiders”, waarvan de laatste in augustus 2022 plaatsvond aan de Middellandse Zeekust van Egypte.

En het officiële Emirates News Agency zei woensdag in een rapport: “De leiders van de landen van de Gulf Cooperation Council, Egypte en Jordanië wonen een broederlijke overlegvergadering bij die is bijeengeroepen door Zijne Hoogheid, de president van de staat, moge God hem beschermen, en zal worden gehouden in de hoofdstad Abu Dhabi,” eraan toevoegend dat “het staatshoofd tijdens hun broederlijke overlegvergadering met zijn broederleiders van de broederlijke landen zal praten over gevestigde broederlijke betrekkingen en verschillende aspecten van samenwerking en gezamenlijke coördinatie die de stabiliteit dienen en welvaart in de regio.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *