Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan nam donderdag deel aan een vergadering met zijn tegenhangers uit Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten om voort te bouwen op de Abraham-akkoorden die tijdens het Trump-tijdperk werden ondertekend. Sullivan woonde de bijeenkomst bij vanuit Israël en werd standaard vergezeld door zijn tegenhangers uit Bahrein en de VAE.

Volgens een gezamenlijke verklaring bespraken de vier functionarissen “manieren om de regionale integratie te verdiepen op gebieden als schone energie, opkomende technologie, regionale veiligheid en handelsbetrekkingen”.

In de verklaring stond ook: “De vier collega’s kijken uit naar verdere verdieping en uitbreiding van de vooruitgang die is geboekt sinds de ondertekening van de Abraham-akkoorden.”

De gezamenlijke verklaring voegde eraan toe: “Ze bespraken ook de ontwikkeling van veelbelovende nieuwe partnerschappen in de hele regio”, aldus de verklaring.

Het is belangrijk op te merken dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu eerder op donderdag een ontmoeting had met Sullivan om de aanpak van het nucleaire programma van Iran te bespreken en de mogelijkheid dat Saoedi-Arabië toetreedt tot de Abraham-akkoorden, volgens wat de woordvoerder van Netanyahu, Ofir Gendelman, aan de Arabische media vertelde.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *