(CNN) De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft donderdag gedreigd kernwapens te gebruiken als zijn land de oorlog in Oekraïne verliest.

“Het verlies van een kernmacht in een conventionele oorlog kan leiden tot het uitbreken van een kernoorlog”, zei Medvedev, plaatsvervangend hoofd van de Russische Veiligheidsraad, via Telegram.

De opmerkingen van Medvedev kwamen voorafgaand aan een vergadering van de Oekraïense contactgroep, waar de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) en andere landen naar verwachting verdere militaire steun aan Kiev zullen toezeggen.

De voormalige Russische president zette vraagtekens bij de redenen voor westerse steun aan Oekraïne en zei: “Kernmogendheden verliezen geen grote conflicten waarvan hun lot afhangt, en dat zou voor iedereen duidelijk moeten zijn.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *