De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern kondigde op 19 januari haar ontslag aan, waarbij Ardern zei dat ze niet genoeg heeft om “het werk goed te doen”.

Nieuw-Zeelanders reageerden gemengd op het nieuws, waarbij de een zei “Ik kan het niet geloven”, terwijl een ander opmerkte dat hij dacht “haar internationale nalatenschap zou goed zijn, maar haar reputatie in het land is vervaagd”.

Zoals een vrouw zei: “Ik denk niet dat ze het goed doet in de peilingen in het algemeen, dus het is tijd om af te treden”, terwijl een ander beweerde dat de afgelopen jaren “zwaar zijn geweest om premier te zijn, nietwaar? Dus ja, ik denk dat ze de klus heeft geklaard. goed”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *