Het eerste nationale damesvoetbalteam van Saoedi-Arabië werd gekroond tijdens het Women’s International Friendly Championship, dat donderdag eindigde in het Prince Saud bin Jalawi-stadion in Al-Rakah, na sterke competities die liepen van 11 tot 19 januari.
De Women’s Green pakte de titel nadat ze bovenaan de lijst van deelnemende teams stond, na een 1-1 gelijkspel met hun Pakistaanse tegenhanger in de laatste confrontatie, die getuige was van vele hoofdstukken van opwinding en rivaliteit tussen de twee partijen.
De Saoedische vrouwen hadden voorrang bij het passen nadat Al-Bandari Mubarak het eerste doelpunt scoorde in de 28e minuut van de eerste helft, en zij en haar teamgenoten wisten hun suprematie tot het einde van de eerste helft te behouden.
In de tweede helft maakte Maria Khan in de 64e minuut gelijk voor het Pakistaanse nationale team, dus het tweezijdige debat ging door tot het laatste fluitsignaal.
Het is veelbetekenend dat vier teams deelnamen aan het toernooi onder leiding van het Saoedische nationale team met “7” punten verzameld uit twee overwinningen en een gelijkspel. Dit was nadat de Comoren Mauritius met 2-1 hadden verslagen tijdens de ontmoeting van donderdag.

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

De greens voor dames winnen de internationale kampioensbeker

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *