De Amerikaanse kustwacht volgt een vermoedelijk Russisch spionageschip dat is gesignaleerd in internationale wateren voor de kust van Hawaï. Dit komt doordat er spanningen blijven bestaan ​​tussen Washington en Moskou over de oorlog van Rusland in Oekraïne.

De kustwacht zei dat ze het schip in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Defensie al enkele weken in de gaten hielden.

Het is niet illegaal of ongebruikelijk dat Russische spionageschepen of andere schepen of vliegtuigen aanwezig zijn in internationale wateren of het luchtruim om informatie te verzamelen en te verzamelen wat ze kunnen in internationale wateren, maar timing is wat hier interessant is, en volgens de kustwacht, hoe lang ze hebben gemonitord. Het schip ligt vlakbij de kust van Hawaï.

Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Een paar jaar geleden lag een Russisch spionageschip voor de oostkust van de Verenigde Staten bij Florida.

Wat het anders maakte – ook al bevond het zich in internationale wateren – was dat het door het Ministerie van Defensie was bekritiseerd vanwege de onveilige manier van opereren, zonder lichten aan en zonder reactie op koopvaardijschepen.

Aan de andere kant onderschepte een Amerikaans verkenningsvliegtuig een Chinees vliegtuig in het internationale luchtruim en beschuldigden de VS China van onveilig gedrag en het naderen van Amerikaanse vliegtuigen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *