(CNN) – De Amerikaanse kustwacht zegt dat het een Russisch schip volgt dat verdacht wordt van spionage nabij de kust van Hawaï in internationale wateren, terwijl de spanningen tussen Washington en Moskou voortduren over de Russische oorlog in Oekraïne.

“De afgelopen weken is de Amerikaanse kustwacht doorgegaan met het volgen van een Russisch schip dat vermoedelijk inlichtingen verzamelt voor de kust van de Hawaïaanse eilanden”, aldus de kustwacht in een verklaring.

Hij voegde eraan toe: “Dit is niet ongebruikelijk, maar we houden de situatie nauwlettend in de gaten”, en verklaarde: “Hoewel buitenlandse militaire schepen vrijelijk door de exclusieve economische zone van de Verenigde Staten kunnen varen, in overeenstemming met het internationaal recht, mogen militaire schepen die onder buitenlandse vlag varen worden vaak waargenomen terwijl ze binnen de zone varen.” eigendom van de kustwacht.

Het is niet de eerste keer dat van spionage verdachte Russische schepen voor de kust van de Verenigde Staten varen. In 2019 werd een Russisch spionageschip gezien voor de zuidoostkust van de Verenigde Staten.

Twee Amerikaanse functionarissen vertelden CNN dat de schepen “onveilig” waren omdat ze geen lichten gebruikten bij slecht zicht en niet reageerden op pogingen van koopvaardijschepen om te communiceren om mogelijke ongelukken te voorkomen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *