Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Belgische openbare aanklager kondigde de verlenging aan van de voorlopige hechtenis van Eva Kaila, de voormalige vicevoorzitter van het Europees Parlement die werd ontslagen en uitgezet door haar politieke partij in Griekenland, in afwachting van haar proces wegens corruptie zaak die de Europese Unie schokte.

Een verklaring van het Belgische federaal parket zei dat als Kylie binnen 24 uur in beroep gaat tegen de beslissing, ze binnen 15 dagen voor een hof van beroep in Brussel zal verschijnen.

Kylie is de meest prominente figuur die betrokken is bij het lopende corruptieonderzoek naar vermeende betalingen en geschenken van Qatar aan EP-leden, die Doha en Kylie hebben ontkend.

Ten tijde van haar arrestatie afgelopen december was Kylie een van de 14 vice-voorzitters van het parlement die werden vrijgesproken van hun rol in de corruptiezaak.

Het onderzoek tegen Kylie richt zich volgens het Openbaar Ministerie op beschuldigingen van haar deelname aan activiteiten van een criminele organisatie, corruptie en witwaszaken.

Kylie wordt, samen met drie anderen, geconfronteerd met beschuldigingen dat ze honderdduizenden euro’s van Qatar heeft ontvangen in een poging om de standpunten van het Europees Parlement over het Golfemiraat te beïnvloeden, terwijl Doha de beschuldigingen ontkent.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *