(CNN) — Bronnen vertelden CNN dat de Verenigde Staten bezig zijn met het afronden van een enorm militair hulppakket van $ 2,5 miljard aan Oekraïne.

Bronnen onthulden dat dit pakket voor het eerst zowel Stryker-gevechtsvoertuigen als Bradley-gevechtsvoertuigen zal bevatten. Het leveren van Stryker-voertuigen aan Oekraïne is een grote escalatie van de gepantserde voertuigen die de Verenigde Staten beloofden te leveren aan Oekraïne in de oorlog tegen Rusland.

De bron zei dat het pakket, dat voor het einde van de week zou kunnen worden aangekondigd, een van de grootste hulppakketten is die zijn aangekondigd sinds Rusland afgelopen februari een oorlog tegen Oekraïne begon.

Het nieuwe pakket zal naar verwachting geen tanks of de langeafstandsraketten bevatten waar Oekraïne herhaaldelijk om heeft gevraagd, maar de Verenigde Staten zouden Oekraïne meer munitie kunnen sturen voor artillerie en HIMARS-raketsystemen.

Oekraïense functionarissen hebben Washington hard onder druk gezet om de ATACMS te krijgen, die een bereik heeft van ongeveer 300 kilometer.

De Amerikaanse regering was echter bang om deze raketten te sturen om het conflict met Rusland niet te laten escaleren, en stopte ook met het sturen van M1 Abrams-tanks vanwege logistieke complicaties.

Washington is ook van plan om 125 miljoen dollar aan energiehulp aan Oekraïne te geven, volgens het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling.

Het bureau zei in een verklaring: “Het geld zal worden gebruikt om vitale apparatuur aan te schaffen, waaronder hoogspanningsturbines en transformatoren, en reparatieapparatuur voor water- en energiecentrales in Kiev.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *