De Oekraïense president Volodymyr Zelenskiy zei op het World Economic Forum in Davos dat “elke dood een gevolg is van oorlog” toen hij sprak over de crash van de helikopter van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken in Brovary.

Op de vraag van de gastheer of hij zich zorgen maakte over zijn veiligheid, zei Zelenski: “Nee, daar maak ik me geen zorgen over.” Ik heb niets toe te voegen.”

Hij voegde eraan toe: “Dit is geen ongeluk, want het is veroorzaakt door oorlog”, erop wijzend dat “oorlog vele dimensies heeft, niet alleen op het slagveld. Tijdens oorlog gebeuren er geen ongelukken. Dit zijn allemaal de resultaten van de oorlog.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *