Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (CNN) – Saudische biznismen, Musharraf Al-Ghamdi, heeft na een tijdje bekend gemaakt dat Cristiana Ronalda en Argentijnse Argentijnse Lionela Messija zich hebben aangemeld om de strijd aan te gaan met Milijuna Saudijskih. Rijala ($ 2,6 miljoen). .

Šef Generalne uprave za zabavu u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, Sheikh Turki Al-Sheikh, rekao je u utorak da je biznismen Musharraf Al-Ghamdi, generalni direktor grupe za nekretnine “Aqar One”, dobitnik “iznad mašte”. “Een ticket waarmee degene die wint de Riyadh Season Cup-wedstrijd kan bijwonen. Prijateljska utakmica, koja okuplja momčad saudijskih zvijezda Al-Hilala i Al-Nasra, predvođenih Cristianom Ronaldom, protiv Paris Saint-Germaina, Francuska, u četvrtak.

Deze video is gemaakt door Al-Sheikhovom op Twitter, en je hebt een geweldige ceremoniële ceremoniële en gledatieerde predsjednika Upravnog odbora General Entertainment Authority, om Cristiano Ronaldo en Messi op de hoogte te houden van de titel van Paris Saint-Germain, Neymar en Kylian Mbappé.

Al-Sheikh je video rekao: “Čestitam mom bratu Musharrafu Al-Ghamdiju na osvajanju ulaznice koja nadilazi maštu i velikodušnoj donaciji za dobivanje ove ulaznice za dobrotvornu udrugu Ihsan u iznosu van 10 mijl rijala,” objašnjavajući da je ukupna je poicijativa verzamelde ongeveer 12 miljoen riyals voor de Ihsan Charity Association.

Al-Sheikh zei dat het geld van het winnende bod naar de Saoedische liefdadigheidsinstelling IHSAN zou gaan. Ihsan zegt op zijn website dat hij werkt aan het promoten van “de leidende rol van het Koninkrijk Saudi-Arabië op het gebied van ontwikkeling en liefdadigheid”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *