Van de VAE waar een ‘broederschaptop’ van zes partijen wordt gehouden, een Israëlisch vonnis dat de regering van Netanyahu bedreigt, de ontbinding van het Jordaanse parlement na een brief aan Mohammed bin Salman, scènes van de arrestatie van klimaatactiviste Greta Thunberg door de Duitse politie en een scherpe daling van de prijzen van gebruikte auto’s in Amerika… Hier is de dagelijkse samenvatting op CNN en in het Arabisch, met de titels van enkele van de meest prominente variëteitsverhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

De Verenigde Arabische Emiraten organiseren een “broederlijke top” van zes partijen… dat is wat de leiders bespraken

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, organiseerde woensdag een zespartijentop die de leiders van Qatar, het Sultanaat van Oman, Egypte, Bahrein en Jordanië samenbracht onder de titel “Welvaart en stabiliteit in de regio”.

Het Hooggerechtshof van Israël oordeelt dat het onwettig is om de leider van de Shas-partij te benoemen tot minister in de regering van Netanyahu.

Het Hooggerechtshof van Israël oordeelde woensdag dat Aryeh Deri, het hoofd van de Shas-partij, niet kan dienen als minister van Binnenlandse Zaken vanwege zijn veroordeling afgelopen februari wegens belastingfraude.

Vanwege de brief aan Mohammed bin Salman.. het ontslag van een lid van het Jordaanse parlement

Op woensdagochtend besloot het Jordaanse parlement het lid, parlementslid Muhammad Enad Al-Fayez, te ontslaan met 92 stemmen van de 110 parlementsleden die een besloten zitting bijwoonden die de raad hield om de kwestie te bespreken, op basis van een brief die de ontslagen afgevaardigde naar de Saoedische kroonprins. , aan Prins Muhammad bin Salman, over hulp. voor Jordanië.

Kijk… Hoe arresteerde de Duitse politie de klimaatactiviste Greta Thunberg?

De Duitse politie heeft klimaatactiviste Greta Thunberg gearresteerd nadat ze meedeed aan protesten tegen de uitbreiding van een kolenmijn in het West-Duitse dorp Lützerath. De politie zei dat Thunberg en andere demonstranten door een politiebarricade braken, op weg naar een kolenmijn die volgens de autoriteiten zou kunnen zijn ingestort vanwege het gewicht van de groep.

Scherpe daling van de prijzen van gebruikte auto’s in Amerika.. Wat is de toekomst?

Sinds het begin van de pandemie en de daaruit voortvloeiende verstoringen van de toeleveringsketens van nieuwe auto’s die aanvankelijk de prijzen opdreven, hebben de prijzen van gebruikte auto’s hun grootste jaarlijkse stijging ooit gekend, een stijging van 45% in de twaalf maanden eindigend op juni 2021.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *