Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Franse Paris Saint-Germain speelt donderdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Saoedische poolsterren Al-Hilal en Al-Nasr, als onderdeel van het Riyad seizoen 2022-2023.

Het Parijse team, geleid door de Argentijnse ster Lionel Messi, zal naar verwachting het opnemen tegen de sterren van Al-Nasr en Al-Hilal, geleid door zijn Portugese tegenhanger Cristiano Ronaldo, een ster van de Saoedische club Al-Nasr.

Dit wordt de 37e ontmoeting tussen twee sterren die een lang tijdperk in de voetbalgeschiedenis leidden waarin ze de meeste records braken en alle mogelijke titels wonnen.

Messi zal dolblij zijn om het WK 2022 te winnen met zijn land in Qatar, terwijl Ronaldo zal proberen te bewijzen dat hij ondanks zijn leeftijd nog steeds veel van zijn normale niveau behoudt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *