(CNN) – Yevgeny Prigozhin, hoofd van de Russische privé-militaire groep Wagner, ook bekend als de chef-kok van de Russische president Vladimir Poetin, verscheen in een Telegram-video in gesprek met een groep voormalige gevangenen die naar verluidt in Oekraïne hebben gevochten.

Tijdens de video zei Prigozhin tegen de mannen: “Denk eraan, ik heb je verteld dat ik je criminele talenten nodig had om de vijand in Oekraïne te verslaan, en nu zijn die talenten niet langer nodig.”

Afgelopen herfst verschenen er video’s waarin een man te zien was die eruitzag als Yevgeny Prigozhin die gevangenen amnestie beloofde voor degenen die samen met zijn huurlingen in Oekraïne zouden vechten.

Prigozhin lijkt in de nieuwe video te hebben gezegd: “Jullie hebben allemaal eerlijk en naar geweten gediend.” Hij voegde eraan toe: “Ik herinner me hoeveel van jullie hier aan twijfelden. Zullen we gaan of niet, zullen we?” Er klinkt een mannenstem die roept: “Dank u.”

Yevgeny Prigozhin voegde aan de mannen toe: “Nu is je leven terug, je hebt geld, dus doe je best om goed te zijn, en wie terug wil komen, we heten hem welkom.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *