(CNN) — De Nederlandse premier Mark Rutte zei dinsdag tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse president Joe Biden in het Witte Huis dat Nederland van plan is, net als de Verenigde Staten en Duitsland, het Patriot-raketafweersysteem naar Oekraïne te sturen.

“We zijn van plan om mee te doen met wat je met Duitsland doet in de Patriot”, voegde Rutte eraan toe.

“We kunnen nooit accepteren dat (de Russische president Vladimir) Poetin en Rusland hiermee wegkomen, dus het is onze verantwoordelijkheid om hen te vervolgen”, zei de Nederlandse premier.

Een woordvoerder van het Nederlandse Ministerie van Defensie weigerde commentaar te geven op de verklaringen van de premier.

Het Witte Huis zei in een verklaring over de ontmoeting dat Biden en Rutte “de historische banden en gedeelde waarden die de Verenigde Staten en Nederland binden, opnieuw bevestigden”.

De verklaring voegde eraan toe: “De twee leiders hebben onze niet-aflatende politieke, veiligheids-, economische en humanitaire steun aan Oekraïne herzien in het licht van de meedogenloze aanvalsoorlog van Rusland, inclusief onze inspanningen om Rusland verantwoordelijk te houden voor zijn schendingen en oorlogsmisdaden begaan door Russische troepen.” Ze bespraken ook de toenemende samenwerking op het gebied van andere prioriteiten van het buitenlands beleid, waaronder onze gedeelde visie.” de Indo-Pacifische regio.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *