De Spanjaard Vicente Moreno, de coach van het eerste jeugdvoetbalteam, legde woensdag tijdens de training een technische manoeuvre op als voorbereiding op de wedstrijd van het Al-Taawon-team tegen de gastheren, in de wedstrijd van de 14e ronde van de Saudi Roshen League , in het King Abdullah City Stadium in Buraidah, op vrijdag.
Meteen na het begin van de training voerden de voetballers van het hoofdteam opwarm- en opwarmactiviteiten uit, gevolgd door intensieve fitnessoefeningen met de bal door tal van stations, en voor het einde van de training legde de Spanjaard Moreno een manoeuvre op in het midden van het veld, om tactische zinnen uit te voeren.
Van zijn kant voltooide de Gabonees Aron Bobidza een revalidatieprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut in de clubkliniek, gevolgd door een speciale trainingssessie op de groene rechthoek.
Al-Shabab staat vierde met 27 punten uit 13 wedstrijden, terwijl Al-Taawun vijfde staat met 26 punten.

Jongeren openen een dossier over samenwerking met

Jongeren openen een dossier over samenwerking met

Jongeren openen een dossier over samenwerking met

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *