De Spaanse Vicente Moreno, coach van het nationale jeugdteam, gebruikte de video tijdens een technische lezing die woensdag voorafging aan de training, als onderdeel van de voorbereiding op de samenwerkingswedstrijd van vrijdag, in de 14e ronde van de Saudi Roshen League.
Dit werd gevolgd door verschillende fysieke en technische oefeningen die 80 minuten duurden, beginnend met opwarmings- en opwarmingsoefeningen, vervolgens oefeningen met balbezit en andere met betrekking tot defensieve aspecten, en eindigden met het uitvoeren van ballen.
De Spaanse coach zal donderdag de laatste details bekendmaken over de ontmoeting met Al-Taawoun tijdens de training, en die zal naar verwachting van tactische aard zijn.
Het jonge nationale team staat vierde met 27 punten, één punt voorsprong op de als vijfde geplaatste Al-Taawun.

Jongeren gebruiken video vóór samenwerking

Jongeren gebruiken video vóór samenwerking

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *