Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Inter Milan heeft de Italiaanse Supercup gewonnen door AC Milan te verslaan met drie onbeantwoorde doelpunten in de laatste wedstrijd op woensdagavond in het King Fahd International Stadium. Saoedische hoofdstad. Riyad.

Het trio van “nerazzurra” trad op in de compositie: Federico Di Marco, Eden Džeko en Lautaro Martinez, in de 10e, 21e en 77e minuut van de wedstrijd.

Inter kreeg de controle over het veld, nam balbezit en ging door met aanvallen totdat ze 3 keer niet scoorden, terwijl de “Rossoneri” zich leken over te geven aan de aanval van de oppositie.

Dit is de tweede titel op rij voor de “nerazzurra” en de zevende in hun geschiedenis, om het aantal titels te evenaren met hun rivaal AC Milan, met slechts twee titels achter Juventus, die 9 keer goud won.

Voor Inter-coach Simone Inzaghi is dit de vierde titel in de geschiedenis van optredens in het Italiaanse superkampioenschap.

Het is interessant dat het Koninkrijk Saoedi-Arabië onlangs gastheer was van de Spaanse Super Cup, die werd gewonnen door Barcelona ten koste van Real Madrid.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *