Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Pioniers op sociale media in Egypte hebben mysterieuze scènes gedeeld van de Egyptische stad Ras al-Bar die eruitziet als een spookstad te midden van dichte mist.

De Egyptische ingenieur, Mohamed Yassin, die deze foto’s nam, liep door de “Port Said”-straat in Ras Al-Bar, zijn geboorteplaats, om in de vroege ochtenduren het “Lisan”-gebied te bereiken om de zonsopgang vast te leggen.

Zo zag de stad Ras al-Bar, de plek waar de rivier de Nijl en de Middellandse Zee samenkomen, er vorige week uit bij mistig weer, plain_textCredit: Mohamed Yassin/ @mohamedyassin183_

Maar op de ochtend van 9 januari werd Yassin wakker in een ongelooflijk dichte, wazige atmosfeer die de lucht van de stad domineerde, zei hij, wat hem ertoe aanzette naar buiten te gaan en de unieke sfeer vast te leggen.

Ras El Bar in de mist
Afbeelding van een vissersboot die door de mistige lucht van de Middellandse Zee vaart, clear_textCredit: Mohamed Yassin/ @mohamedyassin183_

Yassin vertelde CNN in het Arabisch: “Ik was helemaal alleen en er was letterlijk niemand behalve ik, zelfs geen straatkatten. Het was alsof ik een horrorfilm binnenliep.”

Yassin wilde de vuurtoren documenteren, een belangrijke toeristische attractie in de stad Ras al-Bar, waar de rivier de Nijl uitmondt in de Middellandse Zee.

Yassin legde uit: “Het gebied van de tong is het belangrijkste gebied in Ras al-Bar, dat is de promenade aan de Middellandse Zee, aan het einde waarvan een vuurtoren is, het ontmoetingspunt van de rivier de Nijl en de Middellandse Zee.”

De foto’s die Yassin documenteerde veroorzaakten veel uitingen van bewondering en lof, waarbij sommigen het vergeleken met de fictieve stad “Gotham” uit de wereld van superhelden, terwijl anderen het beschreven als een uitzicht vanuit “een andere wereld”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *