Titelverdediger Liverpool FC ging door naar de vierde ronde van de FA Cup nadat hij gastland Wolverhampton met 1-0 versloeg in een herhaling van de onderlinge confrontatie nadat de heenwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.
Volgens het toernooisysteem wordt de wedstrijd herhaald tussen de twee partijen om de identiteit van de kwalificatiewedstrijden te bepalen, op voorwaarde dat de tweede keer wordt gespeeld in het stadion van het andere team.
Het winnende doelpunt voor de Reds werd op de 13e gescoord door de jonge rechtsbuiten Harvey Elliott.
Liverpool ging de wedstrijd in vanwege veel kritiek na opeenvolgende nederlagen in de Premier League tegen Brighton en Brentford, en ironisch genoeg zullen de Reds het in de vierde ronde zelf opnemen tegen Brighton in hun thuisland.

England Cup.. Liverpool kwalificeerde zich ten koste van Wolverhampton

England Cup.. Liverpool kwalificeerde zich ten koste van Wolverhampton

England Cup.. Liverpool kwalificeerde zich ten koste van Wolverhampton

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *