Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een Australische Qantas-vlucht is woensdag veilig geland op Sydney Airport, ondanks een noodoproep toen het de landing naderde, en Qantas zei dat “145 passagiers aan boord op natuurlijke wijze zijn geland.” “.

De luchtvaartmaatschappij zei dat vlucht QF144 woensdagmiddag ‘een probleem met een van de motoren’ meldde tijdens het vliegen over de Tasmanzee, nadat het was opgestegen vanuit Auckland, Nieuw-Zeeland.

De luchtvaartmaatschappij voegde eraan toe dat de noodwaarschuwing was verlaagd naar “mogelijke assistentie vereist” voordat de vlucht rond 15.30 uur lokale tijd landde op Sydney Airport.

De Boeing 737 was “ongeveer een uur verwijderd van zijn bestemming” in Sydney toen hij de noodoproep deed.

Sydney Airport zei dat brandweerlieden, EMS en politie uit voorzorg op Sydney Airport zijn aangekomen.

Het bedrijf zei dat Qantas-ingenieurs het vliegtuig nu onderzoeken. “Hoewel motorstoringen in vliegtuigen zeldzaam zijn en passagiers natuurlijk zorgen baren, zijn onze piloten getraind om ze veilig te bedienen en zijn vliegtuigen ontworpen om lange tijd op één motor te vliegen”, aldus het bedrijf in een verklaring.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *