Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Luis Suarez viel op tijdens zijn eerste optreden voor de Braziliaanse club Gremio, na een geweldige prestatie tijdens de finale van de Super Cup (Recopa Gaucha) van het team met Sao Luiz.

De Uruguayaanse aanvaller scoorde 3 doelpunten in slechts 38 minuten van de eerste helft en leidde zijn team naar een overwinning op Sao Luiz in de kwartfinale en de titel.

Suarez kreeg lof en complimenten van tweeters op Twitter, na een “ideale” start bij de Braziliaanse club, en sommigen wijzen erop dat hij een van de beste spitsen in de geschiedenis van het voetbal is.

Luis Suarez (35) kwam een ​​paar weken geleden transfervrij over naar Gremio met een contract dat loopt tot december 2024, nadat hij drie maanden voor de Uruguayaanse club Nacional had gespeeld.

Suarez nam met zijn nationale ploeg deel aan het laatste Wereldkampioenschap, dat werd gehouden in de hoofdstad van Qatar, Doha, maar hij en zijn collega’s slaagden er niet in om de nationale ploeg naar de tweede ronde te leiden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *