Het eerste voetbalteam van Al-Faisaly verspeelde twee punten in een poging om de leiding veilig te stellen, na een 1-1 gelijkspel tegen hun gastheer Al-Shula in een wedstrijd die woensdag werd gespeeld in het Al-Majmaa Sports City Stadium in de 18e ronde. Gele competities voor spelers uit de eerste divisie.
Torch schoof op met een doelpunt van de Congolees David Mulenga (54), en Al-Faisaly nam wraak met als doel de score te verbeteren via Saleh Al-Qamizi (64).
Ahmed Al-Kassar, de doelman van Al-Faisaly, blonk uit in de wedstrijd en redde een strafschop van de Guinese Paquete Silva.
Met dit resultaat zette Al-Faisaly zijn reeks overwinningen voort voor de tweede wedstrijd op rij, om een ​​punt te pakken dat zijn totaal op 33 punten bracht, maar zijn voorsprong werd bedreigd in het licht van het kleine gat tussen hem en zijn rivaal Ala – Hazm II naar 31, dat woensdag een kans heeft om een ​​overwinning op Al-Ahly in te halen aan het einde van de ronde. .
Van hun kant pakte het Al-Shoula-team het eerste punt na vijf opeenvolgende nederlagen, waardoor hun score op de laatste plaats op 11 punten kwam.
Al-Faisaly staat aanstaande vrijdag in de 18e ronde van de competitie voor een zware wedstrijd tegen het als derde geplaatste Riyadh met 31 punten, terwijl Al-Shoula de volgende zaterdag Al-Orouba ontvangt. dezelfde ronde.

Dory Yellow.. Al-Qamizi redt Al-Faisaly in het bijzijn van Al-Shula

Dory Yellow.. Al-Qamizi redt Al-Faisaly in het bijzijn van Al-Shula

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *