Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, organiseerde woensdag een zespartijentop waar de leiders van Qatar, Oman, Egypte, Bahrein en Jordanië samenkwamen, getiteld “Welvaart en stabiliteit in de regio.”

De gastheer van de top, de president van de VAE, sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan, werd geflankeerd door de Jordaanse monarch, koning Abdullah II, en de Bahreinse monarch, koning Hamad bin Isa Al Khalifa, terwijl de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad Al Thani, zat naast hem als president. Egyptenaar Abdel Fattah Al-Sisi en sultan van Oman, Haitham bin Tariq.

Het verhaal is getiteld “Welvaart en stabiliteit in de regio” en heeft tot doel “de samenwerking tussen broederlijke landen te consolideren en te verdiepen op alle gebieden die de ontwikkeling, welvaart en stabiliteit in de regio dienen, door meer gezamenlijke actie, samenwerking en regionale solidariteit”, aldus het persbericht. Emirates News Agency (WAM).

De verzamelde leiders bespraken “broederlijke betrekkingen tussen hun landen en verschillende paden van gezamenlijke samenwerking en coördinatie op alle gebieden die de aspiraties van hun volkeren dienen voor een toekomst die zal genieten van verdere ontwikkeling, vooruitgang en welvaart”, aldus WAM.

De leiders bespraken een aantal kwesties en ontwikkelingen in de regionale en internationale arena’s, evenals de politieke, veiligheids- en economische uitdagingen waarmee de regio wordt geconfronteerd, en benadrukten het belang van “het bevorderen van gezamenlijke Arabische actie bij het aanpakken van deze uitdagingen om de opbouw van een meer stabiele en welvarende toekomst.” voor alle volkeren in de regio,” stelt WAM.

De leiders benadrukten de gemeenschappelijke visie om stabiliteit en welvaart in de regio te bevorderen en het geloof in het belang van communicatie voor opbouw en ontwikkeling. Ook benadrukten ze het belang van het respecteren van de regels van goed nabuurschap, respect voor soevereiniteit en niet-inmenging in interne aangelegenheden, aldus WAM.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *