Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Sjeik Mohammed bin Abdul Rahman, minister van Buitenlandse Zaken van Qatar, belichtte een aantal regionale en internationale dossiers, in een bespreking van geopolitieke veranderingen in de wereld, als onderdeel van de activiteiten van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum tijdens de 53e sessie, in de Zwitserse stad Davos. .

in regionale zakenDe Qatarese minister zei, volgens wat werd gerapporteerd door het Qatarese ministerie van Buitenlandse Zaken: “Wij in het Midden-Oosten lijden al tientallen jaren onder alle schendingen van het Handvest van de Verenigde Naties, inclusief de Palestijnse kwestie, de Israëlische bezetting en de Syrische kwestie. We zouden graag zien dat de wereld deze schendingen confronteert, want helaas zien we nog steeds niet dat het wordt opgelost, en het baart ons grote zorgen, vooral wat er nu gebeurt in Palestina, zoals het provocerende beleid dat beoefend door Israël tegen de Palestijnen.”

Hij vervolgde: “Wij in Qatar zouden graag zien dat de werkelijke houding van onze bondgenoten en partners ten opzichte van dit beleid wordt uitgevoerd door de Israëlische regering, en dit geldt ook voor het lijden van het Syrische volk en anderen.”

en het oog Oekraïne “We willen echt dat er een einde komt aan deze oorlog in Oekraïne en we zouden graag zien dat iedereen zich houdt aan het VN-handvest”, zei de minister. “We willen zo snel mogelijk een einde zien aan het lijden van het Oekraïense volk, evenals aan het lijden van andere volkeren in de wereld.”

Hij voegde eraan toe: “Niemand wil dat een land geweld gebruikt of dreigt te gebruiken tegen een ander land en we willen dat iedereen opstaat en het Handvest van de Verenigde Naties respecteert.”

en het oog Afganistan “Recente maatregelen van de Afghaanse interimregering zijn teleurstellend geweest”, zei de minister, eraan toevoegend dat “Afghanistan de afgelopen jaren onder oorlog heeft geleden, en daarom kunnen we niet verwachten dat het akkoord tussen de Verenigde Staten en de Taliban vrede zal brengen in het land voor een dag of een jaar.” Hij was van mening dat “de intra-Afghaanse dialoog niet goed wordt gevoerd en dat de recente maatregelen de situatie voor het Afghaanse volk veel erger zullen maken en het voor de internationale gemeenschap onmogelijk zullen maken om met Afghanistan om te gaan.”

Ofwel binnen gas bestandSheikh Mohammed bin Abdulrahman zei: “Gas is een veiligere, schonere en betrouwbaardere energiebron en zal de komende decennia relevant en erg belangrijk blijven in de energiemix. Helaas hebben veel beleidsmakers zeer ambitieuze doelen gesteld die ze niet hebben gerealiseerd zou zijn, kost het tijd en veel investeringen. “Toen stopten ze of stonden ze waarschijnlijk de afgelopen 10 jaar geen investeringen toe. We hebben energiearmoede gezien als gevolg van dit beleid, en het is helaas versneld door de oorlog in Oekraïne.”

Hij vervolgde: “Ik denk dat de benadering van gasdesinvestering die Qatar gelukkig niet heeft gevolgd, ons nu in staat heeft gesteld om deze extra uitbreiding te krijgen, waardoor er in 2027 meer gas op de markt kan worden gepompt, met name in Europa. “

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *