New York, VS (CNN) – Rusland heeft zijn lijst van op de zwarte lijst geplaatste en verboden functionarissen van de Europese Unie uitgebreid als reactie op het negende pakket sancties dat de Europese Unie afgelopen december tegen Moskou heeft opgelegd.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zei dinsdag in een verklaring dat onder zijn sancties degenen die erbij betrokken zijn, het Russische grondgebied niet mogen betreden, inclusief hoge functionarissen van militaire agentschappen van landen van de Europese Unie die deelnemen aan de training van Oekraïense strijdkrachten als onderdeel van de Europese Uniemissie voor het verlenen van militaire hulp aan Oekraïne.

Russische sancties omvatten ook commerciële entiteiten geleid door Europese landen, die wapens en militaire uitrusting produceren en leveren aan Kiev, evenals burgers van EU-landen “die zich bezighouden met systematische, openbare anti-Russische retoriek”, aldus de verklaring.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geen specifieke namen genoemd van personen of entiteiten die het land niet mogen binnenkomen.

De vergeldingsmaatregelen van Rusland komen nadat de Europese Unie op 16 december een negende pakket sancties tegen Moskou had aangekondigd, waaronder het toevoegen van bijna 200 personen en entiteiten aan een lijst van degenen die onderworpen zijn aan de bevriezing van tegoeden, waaronder leden van de Russische strijdkrachten en bedrijven. Defensie-industrieën, politici en Russen, evenals gevolmachtigde autoriteiten die voor Rusland werken in de bezette gebieden van Oekraïne.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde: “Wij beschouwen deze Europese stappen als onwettig en geloven dat ze de wettelijke bevoegdheden van de VN-Veiligheidsraad ondermijnen”, eraan toevoegend in een verklaring dat “alle vijandige acties van westerse landen onmiddellijk en passend zullen worden beantwoord.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *