Nasser Al-Dosari en Gustavo Cuellar, het duo van Al-Hilal’s eerste voetbalteam, misten woensdag de training van het team vanwege spierpijn en namen genoegen met een bezoek aan de Blue Club-kliniek, terwijl het trio van Salman Al-Faraj, Muhammad Al-Buraik, Odion Igalo zetten hun behandelprogramma’s voort.
Op het veld gingen Al-Hilal-spelers door met trainen na een rust van 24 uur, hun gegeven door de Argentijnse coach Ramon Diaz, na een 2-0 overwinning op Al-Adalah in de 13e ronde van de Saudi Roshen League.
De les begon met een warming-up en warming-up, gevolgd door conditieoefeningen en de Diaz-sessie eindigde met verschillende technische oefeningen.
Al-Azraq Al-Asmi, tweede in het kampioenschap met 29 punten, verwelkomt de als zesde geplaatste Abha met 19 punten in de 14e ronde van de Roshan League op zondag.
Aan de andere kant zijn de uitgenodigde spelers de Argentijn Marcelo Gallardo, coach van het seizoensteam van Riyad, de Zuid-Koreaan Jang Hyun Soo, de Braziliaan Matthews Pereira, de Peruaan Andre Carrillo, Mali Musa Marega, Muhammad Al Owais, Saud Abdul Hamid, Khalifa Al Dosari , Ali Al Bulayhi, Abdullah Atif. Mohamed Kno, Salem Al-Dossary, met de oefeningen die hun zijn toegewezen, als onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd die hen donderdag samenbrengt met het Franse team Paris Saint-Germain.

Al-Hilal..

Al-Hilal..

Al-Hilal..

Al-Hilal..

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *