Het management van Abha Club heeft het contract met de Servische Arusha Matić, de middenvelder van het eerste voetbalteam, verlengd tot 2024, zo maakte de zuidelijke club woensdag bekend via het officiële account op het sociale netwerk Twitter.
De ceremoniële verlenging van het contract met de 32-jarige Servische speler vond plaats in aanwezigheid van Turki Al-Mashaan, de uitvoerend directeur van het Abhawi-team.
Matić kwam in juli 2021 bij Abha, met een contract voor twee seizoenen, en de aas van het team nam deel aan 43 wedstrijden waarin hij twee doelpunten scoorde en drie assisteerde.
Dit seizoen droeg Matić de trui van het zuidelijke team in 13 wedstrijden in de Saudi Roshen League, meestal allemaal, met een wedstrijd in de King’s Cup.

Abha verlengde het contract met Matić tot 2024

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *