Het clubmanagement van Al-Ahly kondigde maandag aan dat ze een contract hebben getekend met de Gambiaanse linksbuiten Modu Barrow om de rangen van het eerste voetbalteam van de Koreaanse club Jeonbuk Hyundai te ondersteunen, zo maakte de club bekend via haar officiële account op het sociale netwerk “Twitter “.
En Al-Riyadiah gaf in zijn editie van vandaag aan dat het management van Al-Ahly instemde met Al-Jambi en zijn aankomst in het Jeddah-gouvernement, ter voorbereiding op de ondertekening van het contract.
Modu had verschillende ervaringen in Engelse stadions en speelde naast de Koreaanse Jeonbuk ook voor de volgende clubs: Swansea, Blackburn, Leeds en Reading.
De Gambiaan speelde 51 wedstrijden in de Engelse Premier League en 90 wedstrijden in de Engelse Premier League.
De 30-jarige speler nam vorig seizoen deel aan 19 van de 28 wedstrijden met zijn voormalige club, scoorde 13 doelpunten en assisteerde 8 doelpunten.
Al-Ahly staat op de vijfde plaats in de “Yellow League” -ranglijst voor eersteklas clubs met 28 punten.

Wie is Modu Barrow, de nieuwe speler van Al-Ahly?

Wie is Modu Barrow, de nieuwe speler van Al-Ahly?

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *