Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – U behoort misschien tot de mensen die echt van de winter genieten, maar wat u misschien niet weet, is dat regen een van de redenen is voor het verergeren van de symptomen van astma-aanvallen.

En het Saoedische ministerie van Volksgezondheid plaatste een tweet via zijn officiële account op de website “Twitter”, waarin het enkele tips noemde om te overwegen. Welke zijn de meest prominente van hen?

  • Vermijd astma-triggers, zoals regen en koude lucht, zoveel mogelijk
  • Bedekken van hoofd, mond en neus bij het verlaten van het huis
  • Draag altijd een noodinhalator (bronchusverwijder) bij u.
  • Neem een ​​preventieve spray als uw arts dit voorschrijft

Het is noodzakelijk om naar de dichtstbijzijnde alarmcentrale te gaan in geval van:

  • Blauwachtigheid van de ledematen, lippen en tong
  • Verergering van de symptomen en onvermogen om te ademen of te spreken
  • Niet reageren op EHBO-spray

En het Omaanse ministerie van Volksgezondheid heeft via zijn officiële account op de website “Instagram” enkele indicatoren gepubliceerd die wijzen op de verbetering van uw gezondheid, wanneer u zich bewust bent van de waarschuwingssignalen die voorafgaan aan een astma-aanval, blijf weg van de irriterende stoffen die deze veroorzaken en volg het advies van de arts op.

De eerste van deze indicatoren is dat je beter slaapt.

En als u een fitnessliefhebber bent, is het goede nieuws dat u aan alle fysieke activiteiten kunt deelnemen.

En het Omaanse ministerie van Volksgezondheid stelde eerder dat je school of werk niet hoeft te missen.

Eindelijk heb je geen symptomen van piepende ademhaling, hoesten of kortademigheid.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *