Atlanta, Verenigde Staten (CNN) – Het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft prins Harry ervan beschuldigd geen berouw te tonen voor de moord op 25 onschuldige mensen in Afghanistan, en Groot-Brittannië ervan een oogje dicht te knijpen voor deze ‘oorlogsmisdaad’.

En het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken schreef maandag op zijn Twitter-pagina: “Het Britse regime, dat het doden van 25 onschuldige mensen als een lid van zijn koninklijke familie beschouwt, houdt van het verwijderen van schaakstukken en voelt er geen spijt van, en degenen die zich afkeerden hun ogen gesloten voor deze oorlogsmisdaad, ze zijn niet in staat om het toe te staan.” Laat ze tot anderen prediken over mensenrechten.”

De tweets kwamen nadat de Britse minister van Buitenlandse Zaken James Cleverly Iran waarschuwde dat het “verantwoordelijk” zou zijn voor de executie van de Brits-Iraanse onderdaan Alireza Akbari. Staatsmedia meldden zaterdag dat Teheran Akbari had geëxecuteerd op beschuldiging van spionage en corruptie.

“De Britse agressie tegen de nationale veiligheid van de Islamitische Republiek Iran heeft een beslissende reactie gekregen van de Iraanse inlichtingendienst en de rechterlijke macht”, zei de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken in een tweet.

In zijn autobiografie, Spear, beweerde prins Harry 25 opstandige strijders in Afghanistan te hebben gedood toen hij in het Britse leger diende. De hertog van Sussex werd bekritiseerd door enkele Britse veiligheids- en militaire figuren en werd boos berispt door de Taliban.

Prins Harry schreef: “Mijn nummer is 25. Het is geen nummer dat me met voldoening vervult, maar het brengt me niet in verlegenheid.” Er werd geciteerd dat hij Taliban-opstandelingen beschreef als meer “schaakstukken” die van een bord waren getrokken dan mensen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *