Inwoners van deze wijk in Westmont waren stomverbaasd toen ze zondagmiddag zagen hoe hun boze buurman hun huis, de tuin van de buren, auto’s – alles wat op zijn pad kwam, vernielde.

Neighbour Journey Meggerson begon om 15.30 uur met het filmen van de vernietiging

Zij en haar familie belden onmiddellijk de politie, maar voordat agenten arriveerden, reed de man terug in de kiepwagen en liet opnieuw een spoor van vernieling achter.

Patricia Dunn zegt dat de man achter het stuur haar man Ronald Dunn is en zegt dat ze gaan scheiden. Eerder deze maand diende ze een straatverbod in tegen haar man, wat hem volgens haar alleen maar bozer maakte.

En 30 minuten na de eerste opzettelijke crash, zeiden buren, keerde Dan voor de derde keer terug en schreeuwde scheldwoorden tegen zijn vrouw en buren, die haar gewoon probeerden te troosten. De autoriteiten arriveerden ongeveer 45 minuten na het eerste telefoontje naar de politie.

De vrouw van haar kant zegt dat ze nu voor haar leven vreest en voegt eraan toe: “Ik wil dit huis niet meer.” Ik wil het te koop zetten en verder gaan, want ik voel me hier niet meer op mijn gemak. Ik weet het niet – misschien komt hij terug. Wie kan anders zeggen? Een man onder invloed van dat soort woede, wie weet wat hij zou kunnen doen? Hij probeerde me te vermoorden. Hij heeft het echt geprobeerd.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *