Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Soedanese persbureau SUNA meldde maandag dat het hoofd van Soedan’s Transitional Sovereignty Council, luitenant-generaal Abdel Fattah Al-Burhan, de Turkse inlichtingenchef Hakan Fidan heeft ontvangen. in aanwezigheid van de directeur van de Algemene Inlichtingendienst, luitenant-generaal Ahmed Ibrahim. favoriete.

Volgens het bureau bevestigde Al-Burhan tijdens de ontmoeting “de kracht en eeuwigheid van de betrekkingen tussen Soedan en Turkije, en dat Soedan uitkijkt naar hun ontwikkeling op alle gebieden, op een manier die de belangen van de twee landen zal realiseren”. , waarin wordt uitgelegd dat het bezoek van de Turkse minister “behoort tot het kader van de wens van de twee landen om wederzijdse samenwerking te ontwikkelen”.

Aan de andere kant bevestigde het hoofd van de Turkse inlichtingendienst, Ali, de kracht van de relatie tussen de twee landen en zei dat “zijn bezoek aan Soedan vruchtbaar was en dat hij zijn doelen bereikte op het gebied van samenwerking en coördinatie tussen Soedan en Turkije. over zaken van gemeenschappelijk belang”, aldus het Soedanese persbureau.

Het Sudanese Agentschap voegt eraan toe dat het plaatsvervangend hoofd van de Sudanese Soevereiniteitsraad, luitenant-generaal Muhammad Hamdan Dagalo, bekend als “Hamidti”, het hoofd van de Turkse inlichtingendienst ontving in aanwezigheid van luitenant-generaal Ahmed Ibrahim Mufaddal, wat werd bevestigd door de Turkse nieuws. Agentschap “Anadolija”, op dinsdag.

Zoals het Soedanese bureau meldt: “Hemedti verwelkomde het bezoek van het hoofd van de Turkse inlichtingendienst en benadrukte de diepte van de historische betrekkingen tussen Soedan en Turkije, en het belang van hun versterking en ontwikkeling op alle gebieden, op een manier die de gemeenschappelijke belangen van de mensen van de twee landen.”

Hamidti zei: “De betrekkingen met Turkije zijn strategisch en eeuwig, en Soedan hecht er bijzonder belang aan”, meldt het Soedanese persbureau. Hij riep ook op tot “de noodzaak van samenwerking en coördinatie bij bilaterale en internationale kwesties en dossiers van gemeenschappelijk belang”.

Van zijn kant bevestigde het hoofd van de Turkse inlichtingendienst “het belang van zijn land bij het ontwikkelen van zijn betrekkingen met Soedan op alle gebieden, waarbij hij de nadruk legde op de steun van Turkije voor de in het land ondertekende raamovereenkomst en de inspanningen om stabiliteit in Soedan te bereiken”, en bevestigde hij zijn bereidheid van het land om Soedan te helpen, om zijn stabiliteit te bereiken, volgens wat ik heb gemeld. “Sona” meldde het bureau.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *