Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Turki Al-Sheikh, hoofd van de Algemene Directie van Entertainment in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en eigenaar van de Spaanse club Almeria, zei dat Cristiano Ronaldo hem vroeg: “Wie is beter, ik of Lionel Messi ‘, tijdens hun laatste ontmoeting.

Turki Al-Sheikh ontmoette de Portugese ster zondag en gaf hem de aanvoerder van de sterren van de Saoedische club Al-Nasr en Al-Hilal, tegen het Franse Paris Saint-Germain, in de “Riyadh Season Cup”.

Het hoofd van de General Entertainment Authority in Saoedi-Arabië vertelde het kanaal “Gulf Rotana”: “Mijn relatie met Messi en Ronaldo is sterk, maar Cristiano stelde me een vraag, hij wilde me in verlegenheid brengen, hij zei tegen me: Wie is de grootste , mij of Lionel Messi? “, Toevoegend: “Ik heb hem noch jou noch Messi verteld, Maradona voor mij.

Hij vervolgde: “Dit is een feit, je bent me dierbaar en een van de grootste spelers, maar voor mij Maradona is dat ook een feit en je moet niet weglopen voor het antwoord op de vraag.”

De afgelopen jaren waren er intense concurrentie tussen Portugese en Argentijnse sterren en de uitwisseling van individuele prestaties en collectieve titels.

Op 19 januari wordt verwacht dat Cristiano Ronaldo het opneemt tegen rivaal Lionel Messi in de “Riyadh Season Cup”-wedstrijd.

Hoewel wijlen Diego Maradona wordt beschouwd als een van de grootste voetballers in zijn geschiedenis, stierf hij in november 2020 op 60-jarige leeftijd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *