Sinds het protest van Jordanië tegen de “inmenging” van zijn ambassadeur bij het betreden van de Tempelberg, arresteert Nederland een Syriër die verdacht wordt van het spelen van een leidende rol in ISIS en Jabhat al-Nusra, en belooft Groot-Brittannië Iran verantwoordelijk te houden voor de executie van Reza Akbari, dus tot en met de analyse van het teleurstellende seizoen van Liverpool… Hier is een dagelijkse samenvatting van CNN’s Arabische krantenkoppen van enkele van de topverhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Jordanië protesteert officieel tegen de “inmenging” van zijn ambassadeur bij het betreden van de Tempelberg… en Israël reageert

Het Jordaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zei dinsdag dat het de Israëlische ambassadeur in Amman naar het hoofdkwartier van het ministerie had ontboden, nadat een Israëlische politieagent de Jordaanse ambassadeur in Israël had “onderschept” toen hij de Tempelberg betrad, aldus Jordanian Foreign. Verklaring van het ministerie.

De Nederlandse politie heeft een Syriër gearresteerd die wordt verdacht van het leiden van ISIS en Jabhat al-Nusra

Het Nederlandse Openbaar Ministerie laat in een verklaring weten dat de Nederlandse politie dinsdag een 37-jarige Syriër heeft aangehouden, die ervan wordt verdacht de veiligheidscommandant te zijn van de organisaties “ISIS” en “Al-Nusra Front” in Syrië.

Groot-Brittannië: het Iraanse regime is geobsedeerd door het onderdrukken van zijn volk en zal verantwoordelijk zijn voor de executie van Reza Akbari

Maandag waarschuwde de Britse minister van Buitenlandse Zaken James Cleverly Iran dat het “verantwoordelijk” zou zijn voor de executie van de Iraans-Britse burger Alireza Akbari.

Kijk hoe Oekraïense soldaten het bevel krijgen om het vuur op Russische troepen te openen

Ben Wedeman van CNN sprak met inwoners van Bakhmut, Oekraïne, over de moeilijkheden waarmee ze in hun dagelijks leven worden geconfronteerd, zoals het gebrek aan stromend water en elektriciteit, te midden van aanhoudende Russische bombardementen.

Analyse.. Liverpool zet zijn teleurstellende seizoen voort.. Is dit het einde van een tijdperk voor de “Reds”?

Het WK was een welkome pauze voor de Engelse club Liverpool, een moment van bezinning na de slechte start van het team, dat getuige was van nederlagen en slecht spel.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *