Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Rusland en India zijn begonnen met de productie van Kalashnikov-aanvalsgeweren, de AK-203, in een joint venture die geregistreerd en gevestigd is in India, zo maakte het Russische staatsbedrijf voor ruimtevaart en defensie Rosoboronexport dinsdag bekend. .

Rosoboronexport verklaarde dat de Indo-Russian Rifle Company Private Limited, die aan Russische zijde was opgericht door Rosoboronexport en het Kalashnikov-concern, beide dochterondernemingen van het staatsbedrijf Rostec, begon met de productie van AK-203 aanvalsgeweren voor de Indiase strijdkrachten en de export ze naar andere landen.

“Rusland en India hebben betrouwbare partnerschapsrelaties en een van de belangrijke resultaten van de militair-technische samenwerking van de twee landen was de bouw van een gezamenlijk project om de serieproductie van het AK-203 machinegeweer te starten”, aldus Sergey Chemezov, directeur van de firma Rostec.

“Met de lancering van de serieproductie van het Kalashnikov AK-203 aanvalsgeweer, zal een hoogwaardig, ergonomisch en modern klein wapen in dienst komen van Indiase defensie- en politiebureaus,” voegde Chemezov toe. “Het model combineert uitstekende ergonomie en aanpassingsvermogen met de krachtige kenmerken van een van de beste aanvalsgeweren ter wereld”, voegde hij eraan toe.

Rosoboronexport zei dat het zijn productie in de toekomst zou kunnen verhogen en zijn productiefaciliteiten zou kunnen moderniseren om “geavanceerde geweren op basis van het Kalashnikov-aanvalsgeweer” te produceren.

Het bedrijf voegde eraan toe dat de Korwa-munitiefabriek in Amith, in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, al de eerste batch van 7,62 mm munitie voor de Kalashnikov AK-203 heeft geproduceerd.

“De leveringen aan het Indiase leger zullen naar verwachting binnenkort beginnen, en tegelijkertijd maakt de capaciteit van de fabriek het mogelijk om het personeel van andere wetshandhavingsinstanties in India volledig uit te rusten met AK-203 aanvalsgeweren, die vanwege hun hoge capaciteit. Door aanpassing zal de gemeenschappelijke onderneming haar producten naar andere landen kunnen exporteren.

Rosoboronexport heeft bevestigd dat de Indo-Russian Rifle Company Pvt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *