Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Marcelo Gallardo, de coach van de Saoedische sterren Al-Nasr Club en Al-Hilal Club, maakte de lijst bekend van de ploeg die zal deelnemen aan het voorbereidende kamp, ​​als onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd van Frankrijk Paris Saint-Germain, in “Riyadh Season Cup.”

Er staan ​​22 spelers op de lijst, namelijk:

Doelmannen: Muhammad Al Owais, Amin Bukhari.

Verdediging: Abdul-Ilah Al-Omari, Ali Lagami, Ali Al-Bulayhi, Sultan Al-Ghanam, Khalifa Al-Dosari, Saud Abdul-Hamid, Jang Hyun-soo, Abdullah Mado.

Middenveld: Luis Gustavo, Abdullah Al-Khaibri, Muhammad Kanno, Abdullah Atif.

Aanval: Salem Al-Dosari, Sami Al-Naji, Matthews Pereira, Talisca, Betty Martinez, Andre Carrillo, Musa Mariga, Cristiano Ronaldo.

De armband zal worden gedragen door de 37-jarige Portugese ster, terwijl Saudi Khaled Al-Shanif de teammanager zal zijn.

De wedstrijd “Riyadh Season Cup” wordt donderdag gehouden tussen de sterren van “Al-Alamy” en “Al-Azraq Al-Hilali” en volgers van Lionel Messi, op het veld van het King Fahd International Stadium, op donderdag.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *