Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De International Federation of History and Statistics (IFFHS) heeft de ideale formatie aangekondigd van de beste spelers van het Afrikaanse continent gedurende het jaar 2022, waarin 7 Arabische spelers aanwezig waren.

De samenstelling omvatte:

Keeper: Marokkaanse Yassine Bounou.

Verdediging: Marokkaan Ashraf Hakimi en zijn landgenoot Romain Sayes, Senegalese Calido Coulibaly, Tunesiër Ali Maaloul.

Midden: Marokkaan Sofiane Amrabat en zijn landgenote Ezzedine Onahi, Ghanees Mohamed Qudous.

Aanval: Egyptenaar Mohamed Salah, Senegalees Sadio Mane, Kameroener Vincent Abu Bakr.

De aanvaller “Pharaoh” was vorig jaar aanwezig bij de formatie van de beste spelers van Afrika, nadat hij er met zijn Engelse club Liverpool in geslaagd was een aantal individuele successen te behalen, waaronder: de topscorer van de Premier League, de beste speler in Engeland en de eigenaar van het mooiste doelpunt van het seizoen, bereikte weliswaar de finale van de African Cup of Nations met het nationale team van zijn land, maar verloor de titel aan Senegal.

Terwijl 5 spelers van het Marokkaanse nationale team aanwezig waren, nadat ze hadden bijgedragen aan de “Atlas Lions” die een ongekende prestatie behaalden, door de halve finale te bereiken op het laatste WK in Qatar.

Wat betreft Ali Maaloul, hij was een van de pijlers van de “Carthage Eagles” in het WK 2022.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *