Washington, VS (CNN) – De voorzitter van de House Oversight Committee, James Comer, bekritiseerde zondag president Joe Biden en zijn team over de behandeling van geheime documenten, en kondigde op CNN’s “State of the Union” aan dat hij op zoek was naar meer informatie over de situatie.

“We zouden nooit hebben geweten van het bezit van geheime documenten als de onderzoeksrapportage er niet was geweest dat de CBC op de een of andere manier had gelekt, waaruit bleek dat het vóór de verkiezingen was gebeurd”, vertelde de Republikein uit Kentucky aan CNN’s Jake Tapper. “Dus de administratie is niet transparant geweest over wat er aan de hand is met het bezit van geheime documenten door president Biden. En we willen hier gewoon gelijke behandeling in termen van hoe zowel de voormalige president (Donald) Trump als de huidige president Biden de documentenkwestie hebben afgehandeld.

De documenten werden in november ontdekt door de persoonlijke advocaten van de president toen ze de dossiers in een afgesloten kluis stopten terwijl ze zich voorbereidden om het kantoor, het Ben Biden Center for Diplomacy and Global Engagement, te verlaten, aldus de advocaat van het Witte Huis van Biden. Ze waren zich aan het voorbereiden om de site te verlaten, minder dan vijf jaar nadat Biden het lint had doorgeknipt om het te onthullen.

De foto’s en plattegrond, openbare registers verkregen door CNN, laten zien waar Biden tijd doorbracht nadat zijn periode als vice-president in de regering-Obama was geëindigd, in een poging een denktank voor buitenlands beleid op te bouwen.

CNN meldde eerder dat geheime materialen die in het privékantoor van Biden zijn gevonden, enkele zeer geheime bestanden bevatten met het label “Fragmented Sensitive Information”, die worden gebruikt voor zeer geheime informatie die is verkregen uit inlichtingenbronnen. Die documenten bevatten memo’s van de Amerikaanse inlichtingendienst en mediamateriaal over onderwerpen als Oekraïne, Iran en het Verenigd Koninkrijk, volgens een bron die bekend is met de zaak.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *