De Riyadh Premier League zette hun geweldige start voort met een zevende opeenvolgende overwinning op Qaisumah met 2-1 in hun stadion in de 17e ronde van de Yellow League voor de Premier League op maandag. Clubs.
De ploeg uit Riyad heeft deze zege te danken aan de Serviër Miodrag Gimović, die in de derde minuut van de verlenging het eerste doelpunt maakte in plaats van de verloren eerste helft, en aan zijn landgenoot Nikola Steković, die in de 48e minuut het tweede doelpunt maakte, terwijl Het enige doelpunt van Qaisumah werd gescoord door Ahmed Harisi in “62.” minuten. ».
Qaisuma beëindigde de wedstrijd met tien spelers vanaf de 17e minuut, nadat Soleimani Sakandi, een verdediger uit Burkina Faso, met rood van het veld werd gestuurd.
Met dit resultaat schoof Riyad twee plaatsen op nadat hij zijn score had verhoogd naar 31 punten, aangezien hij tijdelijk derde werd nadat hij vijfde was geworden voor het begin van de ronde, wachtend op de uitkomst van de resterende botsingen van de ronde.
Aan de andere kant miste Qaisumah de winning streak voor de derde opeenvolgende wedstrijd, “twee gelijke spelen en een verlies”, dus zakte hij naar de negende plaats met “21” punten.
Riyadh gaat vrijdag op bezoek bij Al-Faisaly in de volgende wedstrijd van de 18e ronde van de competitie, terwijl Al-Qaisum Al-Kholoud aanstaande maandag verwelkomt in een uitgestelde wedstrijd van de 16e ronde.

Met een Qaisumah double.. gaat Riyadh naar de derde plaats

Met een Qaisumah double.. gaat Riyadh naar de derde plaats

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *