Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De speler Mahmoud Abdel Moneim “Kahraba” verscheen na een afwezigheid van 451 dagen weer in het shirt van de Egyptische club Al-Ahly, na een professionele ervaring in Turkije en het einde van een voorwaardelijke straf . over hem door de tuchtcommissie van de Internationale Federatie van voetbalbonden. Vanwege zijn crisis bij de club Zamalek.

“Kahraba” stond voor het eerst sinds 23 oktober 2021 in de eerste opstelling van “Red Spirit” tegen Smouha.

De 28-jarige droeg bij aan de drie doelpunten van zijn team door twee keer te scoren en één keer te scoren toen Al-Ahly Smouha met 1/3 versloeg in een halve finale in het Cairo Stadium op dinsdagavond in de Egyptische beker.

“Kahraba” kreeg lof en lof van tweeters op Twitter, waarvan sommigen ook spraken over de geweldige boost die de speler gaf aan de frontlinie van het team.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *