De Italiaan Simeone Inzaghi, coach van het eerste elftal van Inter Milan, benadrukte dat zijn spelers alles moeten geven om woensdag in Riyadh te winnen van Milan en op de persconferentie van dinsdag zei hij dat de Italiaanse Supermatch: “We goed begonnen in het nieuwe jaar, we wonnen 3 van de 4 wedstrijden, we speelden er één gelijk en we kijken ernaar uit om dit tempo af te maken tegen Milan. Ons doel is de titel, ondanks de moeilijkheidsgraad van de wedstrijd.
Inzaghi wedde op de overwinning van zijn team door “ons best te doen, zoals we deden tegen Napoli, en fouten te vermijden… zulke wedstrijden worden beslist door enkele details.”
Op 4 januari, in de 16e ronde van de Premier League, won Inter met 1-0 van Napoli, de leider van het Italiaanse kampioenschap.
En over de paraatheid van de Belgische spits Romelu Lukaku zei Inzaghi: “De speler trainde individueel en we zullen zien wat er gebeurt. Hij werkt hard en hopelijk is hij klaar voor de wedstrijd.” Hij gaf aan dat zijn kansen op het middenveld beperkt zijn door blessures en voegde eraan toe: “We zullen niet moe kunnen worden. En afwezigheid.

Inzaghi: Super wordt bepaald door enkele details

Inzaghi: Super wordt bepaald door enkele details

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *