Nick Chacalis schoot een gans tijdens het jagen in Narrow Bay in de buurt van Mastic Beach, en toen hij hem uit het water wilde trekken, zei hij dat een windvlaag hem omver had gegooid en hem in het koude water had achtergelaten.

“Even dacht ik dat ik dood zou gaan”, zei Chkalis, erop wijzend dat hij zich vasthield aan zijn boot “om in leven te blijven”.

Zijn neef en vriend, die op het strand waren, belden de politie, die reageerde en een helikopter stuurde om hem te redden.

Na 40 minuten in het water bracht de politie van Suffolk Nick meer dan een kwart mijl terug naar de kust en bracht hem met spoed naar het Stony Brook Hospital.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *